Karriär

Med Sveriges mest genomgripande CFO-program utbildar och utvecklar vi morgondagens stjärnor.

Hos oss får du utvecklas i en miljö som tillåter framsteg. Med hjälp från våra seniora ledare får du coachning, kunskap och värdefulla insikter. Erfarenheten skaffar du dig själv, med utmanande uppdrag och uppgifter som växer i takt med att du också gör det.

De delar som ingår i vårt CFO traineeprogram är regelrätt, ekonomiskt ledarskap, administration, social och miljöekonomisk hållbarhet, styrelsearbete, affärsmannaskap, mångfald i företagsbyggande och värdet av en stark arbetsetisk kultur. Redan tidigt i programmet får du möjligheten att axla rollen som CFO, i skarpa projekt med riktiga uppdragsgivare.

För att lyckas krävs det hårt jobb, talang, samarbetsvilja och en positiv syn på såväl livet som ditt yrke. Men ingen klarar sig på egen hand upp till toppen. På vägen dit måste det finnas någon som tror på dig. Någon som ger dig förtroende och chansen att visa vad du går för. Någon som vet att det ibland krävs ett misslyckande för att lyckas, att det är ett naturligt steg på vägen och en del i utveckling och lärande. Någon som vi.

The Insource way

 

LEDIGA TJÄNSTER