Senior Consultant – CM

Om tjänsten

Som konsult inom Change Management hos oss på Insource stöttar du våra kunder som befinner sig i förändring. Du driver processer framåt i utvecklingsprojekt där du har ett stort ansvar för en kvalitetssäkrad verksamhetsutveckling. Ibland är uppdragen korta och intensiva och ibland stöttar du kunden i större projekt tillsammans med en kollega. Hos oss får du möjlighet att arbeta hos olika kunder i ett flertal branscher – vilket gör att du ständigt utmanas och lär dig nya saker. Vi tror – eller vi vet – att när våra konsulters kompetenser och förmågor stretchas, då utvecklas och levererar vi som bäst – ”we put stars where they belong”.

Vi vill också att du är med och bidrar till uppbyggnaden av vårt Change Management affärsområde.

Som konsult hos oss ser vi dig som en självklar del i våra gemensamma framgångar och ger dig en tydlig karriär-och utvecklingsplan som du får hjälp med att uppnå. Detta sker genom kontinuerlig coaching och utbildning av mer seniora kollegor samt din närmaste chef.  Att du utvecklas och trivs hos oss är en av våra viktigaste arbetsuppgifter. Med hänsyn till att Change Management är under uppbyggnad kan det under vissa perioder bli aktuellt med konsultuppdrag i andra affärsområden inom Insource.

Vi söker dig som

Har minst 4 års erfarenhet från arbetslivet – gärna i rollen som förändringskonsult. Du har en master i ekonomi och förståelse och intresse för förändringsprojekt samt utveckling av verksamheter, grupper och individer. Du inspireras av att skapa bestående resultat genom att förstå nuläget, engagera medarbetare på förändringsresor samt skapa och driva handlingsplaner. Du är driven, självgående och van vid att fatta självständiga beslut. Du har också en förmåga att balansera tid hos kund med intern tid för att bidra till uppbyggnaden av Change Management affärsområdet.

Du delar våra grundläggande värderingar och ambitioner. Att vara kommunikativ, ödmjuk och duktig på att bygga långsiktiga relationer är viktiga perspektiv i vår vardag. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat och du trivs med att arbeta i en organisation som präglas av snabbt tempo och entreprenörsanda. Vi lägger stor vikt vid personlighet och samarbetsförmåga då en stor del av arbetet sker i team med andra kollegor och/eller våra kunder.

Det är även meriterande med erfarenhet av uppdrag inom financeområdet såsom redovisning, controller (financial och/eller business) mm.

Om Insource

Insource är ett lönsamt och modernt konsultbolag som erbjuder tjänster inom Finance & Advisory. Vi stödjer inom CFO och CPO:s ansvarsområde samt jobbar aktivt med förändringsledning. Våra konsulters styrka ligger i att vi på ett flexibelt sätt kan stödja våra kunder med så väl operativt arbete som taktiska och strategiska frågor på ledningsnivå. Vi arbetar på plats ute hos våra kunder, axel mot axel, för att på bästa sätt kunna förstå deras verksamhet och på så vis skapa förutsättningar för ännu bättre resultat. Våra kunder omfattar allt från start-ups till börsnoterade storbolag i olika branscher. Vi tror på våra medarbetares förmågor, olikheter och potential. Vi skapar delaktighet, engagemang och ansvar genom att involvera och se till att alla är en del av bolagets utveckling och tillväxt.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler vid Kungsträdgården i Stockholm och är ofta ute hos våra kunder.

Är du nyfiken på att arbeta i ett konsultbolag som värdesätter din utveckling och dina styrkor? Ansök via vår hemsida insource.nu/karriar. Vid närmare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helena Ambrén (tel: 076 171 53 00) eller Partner för Change Management Christine Stadling (tel: 0703-277736). Vi granskar ansökningarna kontinuerligt och tillsätter våra tjänster löpande. Välkommen med din ansökan!