< Tillbaka

Myter om Robotics #3

Att göra ändringar i en befintlig process är både svårt och dyrt

I denna serie av inlägg om Robotics är vårt mål att belysa de många felaktiga uppfattningar som finns om automatisering och framförallt Robotics Desktop Automation (RDA). Den missuppfattning som ska behandlas i detta nu är att det är svårt och dyrt att göra ändringar i befintliga automatiseringsprocesser.  

Denna missuppfattning är dels relaterad till att det finns de som har dåliga erfarenheter av felanpassade program och implementation av Robotics. Insource genomför implementering och vägleder kund för att förebygga ytterligare en dålig erfarenhet. Missuppfattningen går dock också att koppla till vår första diskussion om omständlig och tidskrävande implementering där vi skriver att kunden har fullständig kontroll över processerna. Med implementering följer utbildning av personal för att kunden sedan själv ska kunna hantera ändringar i processen. grund av den utbildning vi tillhandahåller ska det helt enkelt inte finnas ett behov av att betala för fler konsulttimmar efter implementering.  

Vi arbetar i en föränderlig miljö och RDA är ett flexibelt verktyg som inte kräver kodning. Det är helt enkelt inte ett stort IT-projekt som du behöver en omfattande utbildning för att kunna hantera. När ni har implementerat RDA har ni full kontroll över alla processer – ni kan stoppa, ändra och bygga vidare som ni vill.  

Kontakta gärna vårt konsultteam på Nordic Insource Solutions så berättar vi mer!