EXTERNAL ROLES

Insource är ett konsultbolag inom Finance & Advisory. Vi är experter på rekrytering av roller inom ekonomi och hjälper många av våra kunder med att rekrytera linjeroller. På denna sida har vi samlat några av de linjeroller som vi rekryterar på uppdrag av våra kunder.

Är du redo för ett nytt steg i din karriär?
Skicka in din ansökan via formuläret nedan. Vi är tacksamma för att du noterar vilken av rollerna som intresserar dig i kommentarsfältet (Extra comments).

Vid närmare frågor om de olika rollerna eller vår rekryteringsprocess är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Carlsson (tel: 073 072 62 62) Vi granskar ansökningarna kontinuerligt och tillsätter tjänsterna löpande. Välkommen med din ansökan!

Aktuella positioner:

Accounting Specialist
I rollen som Accounting Specialist kommer du ha en mycket viktig roll i redovisningsteamet hos vår kund i transportbranschen. Du sköter stora delar av månadsbokslutet samt delar ansvar för ett eller flera av kundens trafikavtal. Vidare ansvarar du för bokslut, deklarationer, årsredovisningar samt rapportering till moderbolaget i Frankrike. Uppföljningar och utredningar tillsammans med Business Controllers ingår också i din rollbeskrivning.

Som Accounting Specialist får du arbeta med frågor på bolagsnivå samt med revisionsfrågor. Du är delaktig i att kontinuerligt utveckla och förbättra rutiner och processer för redovisnings- rapporterings- och bokslutsarbetet i bolaget, samt stötta redovisningsteamet och agera som bolagets Accounting Managers högra hand.

Vi söker dig som:

  • är utbildad ekonom på högskola/universitet
  • har mist 5 års relevant arbetslivserfarenhet
  • har erfarenhet av verksamhetsöverlåtanden
  • har erfarenhet av utredningsfrågor på bolagsnivå

HR-generalist
Vi söker en HR-generalist till en av våra kunder inom livsmedelsbranschen i Stockholm. Vi är därför intresserade av dig som kommer från en HR-roll, i form av rekrytering, personaladministration eller liknande. I rollen kommer du stötta chefer i olika typer av HR frågor, arbeta med utvecklings- och projektarbete inom kompetensförsörjning samt assistera, koordinera och administrera HR-ärenden.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av rekrytering.
  • Har kunskap om fackliga processer.
  • Har relevant utbildning på högskola/universitet.

Accounting manager
Vår kund, ett stort bolag i Stockholm, söker en Accounting Manager. Bolaget genomgår just nu ett systembyte på ekonomifunktionen, därför är det mycket meriterande att ha erfarenhet av förändringsprocesser. Kunden betonar också behovet av en duktig och erfaren ledare som är van att jobba under press. K3 tillämpas på bolaget.

Vi söker dig som:  

  • Har flerårig erfarenhet av redovisning och ledarrollen.
  • Är utbildad civilekonom eller har motsvarande kunskaper.  

First name *

Last name *

E-mail *

Phone *

CV *

Cover Letter

Language *

Extra comments

I have read the Privacy Policy and confirm that Insource store my personal details to be able to process my job application.