SENIOR CONSULTANT

Om tjänsten
Som Senior Consultant hos oss på Insource hamnar du inte sällan hos kunder som befinner sig i förändring. Utöver din roll som till exempel redovisningsekonom eller controller är du med och optimerar, effektiviserar eller skapar nya strukturer hos kunden. Uppdragen kan exempelvis omfatta kvalitetssäkring, förstudie eller implementation av ERP där alla delar syftar till att göra kunden till en stjärna. Ibland är uppdragen renodlade interimsroller, ibland stöttar du kunden i större projekt. Hos oss får du möjlighet att arbeta på startup bolag och börsnoterade storbolag i ett flertal branscher, vilket gör att du ständigt utmanas och lär dig nya saker. Vi tror – eller vi vet, att när våra konsulters kompetenser och förmågor stretchas, då utvecklas och levererar vi som bäst.

Varför konsult hos Insource?
Som konsult hos oss ser vi dig som en självklar del i våra gemensamma framgångar. Att du utvecklas och trivs hos oss är en av våra viktigaste arbetsuppgifter. Du som konsult får kontinuerlig coaching och utbildning av mer seniora kollegor samt din närmaste chef.  Vi jobbar kontinuerligt med affärsutveckling och uppmanar dig som anställd att bidra med dina idéer och förslag på hur vi kan bli ännu bättre. Vi är ett värderingsstyrt bolag som värdesätter engagemang och ett ödmjukt förhållningssätt. Kombinerat med vår centrala värdering ”always outperform” skapar vi förutsättningar för att du som ekonom ska växa i din roll. Vi är ett glatt gäng kollegor som mer än gärna umgås över ett seminarium såväl som en afterwork.

Vi söker dig som
Har minst 3 års erfarenhet inom redovisning och/eller controlling. Du har en master i ekonomi eller motsvarande, gärna med redovisning som inriktning. Du har hög integritet och är van vid att fatta självständiga beslut. Du är kommunikativ, lyhörd och ödmjuk och är god till att bygga långsiktiga relationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda dig själv och kollegor i förändringsprocesser. Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska och du trivs att arbeta i en organisation som präglas av snabbt tempo och entreprenörsanda. Vi lägger stor vikt vid personlighet och samarbetsförmåga då en stor del av arbetet sker i team med andra kollegor och/eller ute hos våra kunder.

Vi sitter i härliga lokaler vid Kungsträdgården i Stockholm men är minst lika ofta ute hos våra kunder.

Vill du bli vår nya kollega?
Vid närmare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Olai +46 76 213 91 49 Vi granskar ansökningarna kontinuerligt och tillsätter våra tjänster löpande. Välkommen med din ansökan!

First name *

Last name *

E-mail *

Phone *

CV *

Cover Letter

Language *

Extra comments

I have read the Privacy Policy and confirm that Insource store my personal details to be able to process my job application.