Consultant

Som konsult hos oss på Insource arbetar du ute hos våra kunder där du stöttar organisationen du arbetar för i olika projekt. Uppdragen och längden på densamma varierar från tid till annan och du får möjlighet att arbeta hos bolag som kan vara allt från start up:s till börsnoterade storbolag i ett flertal branscher. Du hjälper våra kunder till förbättrad tillväxt, effektivitet och kvalitet i både kärn- och stödprocesser när förstärkning i kompetens och energi krävs. Du arbetar i linje med kundens organisationskultur och processer och blir på så vis en medspelare i organisationen, ibland som ett tillfälligt stöd och ibland under en längre period vid större strategiska insatser.

 

Som konsult hos oss ser vi dig som en självklar del i våra gemensamma framgångar och ger dig en tydlig karriär-och utvecklingsplan som du får hjälp med att uppnå. Detta sker genom kontinuerlig coaching och utbildning av mer seniora kollegor samt din närmaste chef.  Att du utvecklas och trivs hos oss är en av våra viktigaste arbetsuppgifter. I din roll finns det stora möjligheter att också utveckla din affärsmässiga och kreativa sida genom att bidra med idéer och handling till den strategiska förflyttningen i form av affärsutveckling och skapandet av Insource ”ways of working”.

Vi söker dig som

Har ett till fyra års erfarenhet inom redovisning och/eller controlling som anställd eller konsult. Du har en magister eller master i ekonomi, gärna med redovisning som inriktning. Du har ett starkt driv och ett tydligt intresse för ekonomi samtidigt som du trivs i en utåtriktad miljö. Du är initiativrik, jobbar gärna i team och är noga med att leverera i tid till deadlines. Du är en stresstålig person som triggas av och växer med utmaningar och du är en utmärkt kommunikatör, både på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlighet och samarbetsförmåga då en stor del av arbetet sker i team med andra kollegor och/eller ute hos våra kunder.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler vid Kungsträdgården i Stockholm men är minst lika ofta ute hos våra klienter.

Är du nyfiken på att arbeta i ett bolag som värdesätter din utveckling och dina styrkor? Ansök via vår hemsida insource.nu/karriar. Vid närmare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helena Ambrén (tel: 076 171 53 00). Vi granskar ansökningarna kontinuerligt och tillsätter våra tjänster löpande. Välkommen med din ansökan!