Ekonomi- och managementkonsulter

Interimslösningar när ditt företag behöver extra stöd 

Vi är ett heltäckande konsultbolag inom Finance & Advisory med bred erfarenhet och expertis inom ekonomi. Med timing, precision och rätt expertis på rätt plats guidar vi dig och ditt företag till hållbara resultat och framgång. Genom att kombinera managementkonsulttjänster och interimslösningar är vi unika på marknaden idag.

Att lära sig genom att göra är inte tillräckligt. Ett konsekvent arbete med att ge våra anställda konsulter stöd, utbildning och coaching har lett till att vi format ett av Sveriges bästa team av ekonomikonsulter.

Få stöd av våra redovisningskonsulter, controllingkonsulter, interima projektledare, managementkonsulter eller rekryterare – vi är redo att hjälpa dig och ditt företag att växa.

Kontakta oss om du vill uppleva effekten av att arbeta med våra stjärnor på Insource!

Karriär 

Bygg din karriär och nå dina mål med Insource.

På Insource får du arbeta i en miljö som stödjer din önskade karriärväg och utveckling. Genom vägledning, expertis och kunskap som du tar del av i vårt karriärsprogram, C-Level Track, får du insikter som du kan använda för framtida utmaningar. Att vara konsult på Insource innebär att du får arbeta med några av de mest spännande företagen i Sverige, med stöd från vårt sammansvetsade team av ekonomi- och managementkonsulter.

Läs mer om karriär på Insource

Kontakt 

Kontakta oss på Insource

Tjänster

INTERIM PROFESSIONAL SERVICES
INTERIM PROFESSIONAL SERVICES

Interim Professional Services erbjuder fullt stöd till CFO-agendan. Vi tillhandahålla resurser och kompetensstöd vid vakanser och projekt. Baserat på erfarenhet och en stor förståelse för en finanschefs dagliga arbete jobbar vi med värdeskapande aktiviteter tillsammans med våra kunder.

FINANCE IT
FINANCE IT

Finance IT Services stöttar dig i att omvandla ekonomifunktionen och din IT-miljö för att bättre stödja och passa företagets strategi. Idag är ekonomi nära integrerat med IT eftersom användandet och nyttjandet av digitala verktyg är en framgångsfaktor för att bygga och upprätthålla en konkurrenskraftig ekonomifunktion. Vi tillhandahåller tjänster som möjliggör de fulla fördelarna med Robotics (RPA/RDA), justering eller driftsättning av ERP och BI-system, tillsammans med state-of-the-art processdesign och effektivitet.

STRATEGY & OPS
STRATEGY & OPS

Att utveckla och genomföra strategier är en komplex uppgift och varierar beroende på omfattning och vilken typ av förändring som behövs. Vår metod har kontinuerligt visat sig vara framgångsrik för att balansera organisationer och hitta en ny strategisk riktning. Vi baserar vår metod i data och människor, två centrala aspekter för att nå användbara insikter.

RECRUIT
RECRUIT

Vi är specialiserade på rekrytering av redovisningsekonomer, controllers, ekonomichefer, och projektledare, från assistent till verkställande nivå. Emellertid stöttar vi även kunder med rekrytering inom finans, juridik, HR och förvaltning. Vårt stora rekryteringsnätverk av ekonomer och affärsmänniskor samlade i en databas möjliggör en snabb, ekonomisk och kvalitativ anställningsprocess.