Senior Consultant

Som Senior Consultant hos oss på Insource hamnar du inte sällan hos kunder som befinner sig i förändring. Utöver din roll som t ex redovisningsekonom eller controller är du med och optimerar, effektiviserar eller skapar nya strukturer hos kunden. Uppdragen kan exempelvis omfatta kvalitetssäkring, förstudie eller implementation av ERP där alla delar syftar till att göra kunden till en stjärna. Ibland är uppdragen renodlade interimsroller, ibland stöttar du kunden i större projekt. Hos oss får du möjlighet att arbeta på start up bolag till börsnoterade storbolag i ett flertal branscher vilket gör att du ständigt utmanas och lär dig nya saker. Vi tror – eller vi vet, att när våra konsulters kompetenser och förmågor stretchas, då utvecklas och levererar vi som bäst.

Som Senior Consultant hos oss ser vi dig som en självklar del i våra gemensamma framgångar och ger dig en tydlig karriär-och utvecklingsplan som du får hjälp med att uppnå. Detta sker genom kontinuerlig coaching och utbildning av mer seniora kollegor samt din närmaste chef. Att du utvecklas och trivs hos oss är en av våra viktigaste arbetsuppgifter. I din roll finns det stora möjligheter att också utveckla din affärsmässiga och kreativa sida genom att bidra med idéer, affärsutveckling och skapandet av Insource ”ways of working”.

Vi söker dig som

Har minst 3 års erfarenhet inom redovisning och/eller controlling. Du har en master i ekonomi eller motsvarande, gärna med redovisning som inriktning. Du har hög integritet och van vid att fatta självständiga beslut. Du är kommunikativ, lyhörd och ödmjuk och är god till att bygga långsiktiga relationer. Meriterande om du har erfarenhet av att leda dig själv och kollegor i förändringsprocesser. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat och du trivs att arbeta i en organisation som präglas av snabbt tempo och entreprenörsanda. Vi lägger stor vikt vid personlighet och samarbetsförmåga då en stor del av arbetet sker i team med andra kollegor och/eller ute hos våra kunder.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler vid Kungsträdgården i Stockholm men är minst lika ofta ute hos våra kunder.

Är du nyfiken på att arbeta i ett bolag som värdesätter din utveckling och dina styrkor? Ansök via vår hemsida insource.nu/karriar. Vid närmare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helena Ambrén (tel: 076 171 53 00). Vi granskar ansökningarna kontinuerligt och tillsätter våra tjänster löpande. Välkommen med din ansökan!