CONSULTANT

Rollen som Consultant på Insource passar dig med ett till tre års erfarenhet inom redovisning och/eller controlling. Som konsult hos oss arbetar du ute hos våra kunder i olika typer av projekt, ibland som ett tillfälligt stöd och ibland under en längre period vid större strategiska insatser. Uppdrag och längd varierar och du får möjlighet att arbeta hos bolag som kan vara allt från start up:s till börsnoterade storbolag i ett flertal branscher.  Som konsult via Insource hjälper du våra kunder till förbättrad tillväxt, effektivitet och kvalitet i både kärn- och stödprocesser när förstärkning i kompetens krävs. Våra konsulter är kända för att skapa mervärde på många olika sätt. Att vi arbetar i linje med kundens organisationskultur och på så vis blir en medspelare i organisationen är en av alla anledningar till att kunden väljer oss.

Varför konsult hos Insource? 
Som konsult hos oss ser vi dig som en självklar del i våra gemensamma framgångar. Att du utvecklas och trivs hos oss är en av våra viktigaste arbetsuppgifter. Du som konsult får kontinuerlig coaching och utbildning av mer seniora kollegor samt din närmaste chef.  Vi jobbar kontinuerligt med affärsutveckling och uppmanar dig som anställd att bidra med dina idéer och förslag på hur vi kan bli ännu bättre. Vi är ett värderingsstyrt bolag som värdesätter engagemang och ett ödmjukt förhållningssätt. Kombinerat med vår centrala värdering ”always outperform” skapar vi förutsättningar för att du som ekonom ska växa i din roll. Vi är ett glatt gäng kollegor som mer än gärna umgås över ett seminarium såväl som en afterwork.

Vi söker dig som
Har ett till tre års erfarenhet inom redovisning och/eller controlling som anställd eller konsult. Du har en magister eller master i ekonomi, gärna med redovisning som inriktning. Du har ett starkt driv och ett tydligt intresse för ekonomi samtidigt som du trivs i en utåtriktad miljö. Du är initiativrik, jobbar gärna i team och är noga med att leverera i tid till deadlines. Du är en stresstålig person som triggas av och växer med utmaningar och du är en utmärkt kommunikatör, både på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlighet och samarbetsförmåga då en stor del av arbetet sker i team med andra kollegor och/eller ute hos våra kunder.

Vi sitter i härliga lokaler vid Kungsträdgården i Stockholm men är minst lika ofta ute hos våra klienter.

Vill du bli vår nya kollega?
Vid närmare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Olai +46 76 213 91 49. Vi granskar ansökningarna kontinuerligt och tillsätter våra tjänster löpande. Välkommen med din ansökan!

First name *

Last name *

E-mail *

Phone *

CV *

Cover Letter

Language *

Extra comments

I have read the Privacy Policy and confirm that Insource store my personal details to be able to process my job application.