INTERNSHIP

Läser du en master inom ekonomi och söker ett internship som en del av ditt utbildningsprogram? Är du intresserad av att jobba på ett modernt tillväxtbolag inom konsultbranschen? Då är rollen som Intern hos oss på Insource perfekt för dig!

Hos oss får du chansen att med stort ansvar och kreativ frihet bidra till bolagets tillväxt och framgång. Vi söker dig som är en kreativ, social och driven person. I rollen som Intern arbetar du internt för bolaget i flera av våra nyckelområden för affärsmannaskap. Du får jobba nära de ansvariga för områdena Partnership, Marketing, Recruitment och Sales med möjlighet att stötta i pågående projekt. Du är ej bunden till ett område, utan kommer brett utforska vår verksamhet i sin helhet med möjlighet att specialisera dig inom ditt intresseområde.

Ett internship hos oss på Insource ger dig god insikt i vår verksamhet och kommer ge dig många verktyg för framtiden. Internshipet är på heltid under vårtermin eller hösttermin och kan omfatta såväl en hel som halv termin.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.

Låter detta som något för dig? Ansök nu! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Olai +46 76 213 91 49.

First name *

Last name *

E-mail *

Phone *

CV *

Cover Letter

Language *

Extra comments

I have read the Privacy Policy and confirm that Insource store my personal details to be able to process my job application.