JUNIOR CONSULTANT

Tar du snart ut din examen och är nyfiken på hur livet som konsult är? Låt oss introducera dig till rollen som Junior Consultant på Insource. Här får du möjlighet att, tillsammans med mer erfarna kollegor, ledare och våra kunder, att i ett högt tempo utvecklas som person men framförallt till att bli en framtida ledare inom ekonomi. Som om inte det vore nog får du även möjlighet att delta i våra utskott och vara med och påverka bolagets utveckling och framgång.

Som Junior Consultant på Insource tar du del i vårt CFO traineeprogram. Du får lära dig mer om regelrätt, ekonomiskt ledarskap, administration, social och miljöekonomisk hållbarhet, styrelsearbete, affärsmannaskap, mångfald i företagsbyggande och värdet av en stark arbetsetisk kultur. Redan tidigt i programmet får du möjligheten att axla rollen som CFO, i skarpa projekt med riktiga uppdragsgivare. Du får möjlighet att arbeta hos bolag som kan vara allt från start up:s till börsnoterade storbolag i ett flertal branscher där du är en viktig pusselbit i kärn- och stödprocesser när förstärkning i kompetens och energi krävs. Du arbetar i linje med kundens organisationskultur, ibland som ett tillfälligt stöd och ibland under en längre period vid större strategiska insatser.

Som konsult hos oss ser vi dig som en självklar del i våra gemensamma framgångar och ger dig en tydlig karriär-och utvecklingsplan som du får hjälp med att uppnå. Detta sker genom kontinuerlig coaching och utbildning av mer seniora kollegor samt din närmaste chef. Att du utvecklas och trivs hos oss är en av våra viktigaste arbetsuppgifter. I din roll finns det stora möjligheter att också utveckla din affärsmässiga och kreativa sida genom att bidra med idéer och handling till den strategiska förflyttningen i form av affärsutveckling och skapandet av Insource ”ways of working”.

Vi söker dig som

Har tagit eller snart tar ut din magister- eller masterexamen i ekonomi, gärna med redovisning som inriktning. Du har ett starkt driv och ett tydligt intresse för ekonomi samtidigt som du trivs i en utåtriktad miljö. Du är kvalitetsmedveten, prestationsorienterad och van att arbeta självständigt. Du är analytisk och strukturerad samtidigt som du gillar att skapa långsiktiga relationer med kunder och kollegor. Du är en utmärkt kommunikatör, både på svenska och engelska, en lagspelare som gillar att se dig själv och dina kollegor växa och utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personlighet och samarbetsförmåga då en stor del av arbetet sker i team med andra kollegor och/eller ute hos våra kunder.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler vid Kungsträdgården i Stockholm men är minst lika ofta ute hos våra klienter.

Är du nyfiken på att arbeta i ett bolag som värdesätter din utveckling och dina styrkor? Ansök via vår hemsida https://insource.nu/career/. Vid närmare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helena Ambrén (tel: 076 171 53 00). Vi granskar ansökningarna kontinuerligt och tillsätter våra tjänster löpande. Välkommen med din ansökan!

Firstname *

Lastname *

E-mail *

Phone *

CV *

Cover Letter

Language *

I have read the Privacy Policy and confirm that Insource store my personal details to be able to process my job application.