MARKETING INTERNSHIP

Studerar du marknadsföring, digital kommunikation eller liknande och söker ett internship som en del av din utbildning? Är du intresserad av att arbeta på ett modernt tillväxtföretag inom konsultbranschen? Sök till vårt Marketing Internship!

Hos oss får du chansen att med stort ansvar och kreativ frihet bidra till bolagets tillväxt och framgång. Vi söker en intern som är kreativ, strukturerad och driven, redo att lära sig och ta ansvar i vårt operativa marknadsföringsarbete.

Vem är du?

  • Kandidat-, master- eller yrkeshögskolestudent inom marknadsföring eller liknande, som söker ett internship under höstterminen 2023.
  • Intresse för digital marknadsföring och branding.
  • Bra, men inte nödvändigt, är tidigare erfarenhet inom marknadsföring (t.ex. Google Ads och LinkedIn Manager), förståelse för SEO och vana av att jobba med sociala medier.
  • Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.

Ett internship hos oss på Insource ger dig god insikt i vår verksamhet och kommer ge dig många verktyg för framtiden.

Låter detta som något för dig? Ansök nu! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Olai +46 76 213 91 49.

First name *

Last name *

E-mail *

Phone *

CV *

Cover Letter

Language *

Extra comments

I have read the Privacy Policy and confirm that Insource store my personal details to be able to process my job application.